RSS Feed

Årsmöte, Lasse Zackrisson och JAG VILL HEM

13.03.2017 by henrik

Tisdagen den 14 mars klockan 19 håller Sällskapet Visans Vänner sitt korta, spännande och roliga årsmöte och gästas därefter av Lasse Zackrisson, svensk mångsysslare inom visbranschen. Lasse är skivproducent, dokumenrtärfilmare, redaktör och vissångare. Han har jobbat med bland andra Cornmelis Vreeswijk, Fred Åkerström och alice Babs, och han ger på sitt lilla skivbolag VAX Records kontinuerligt ut spännande skivor med inspelningar som man aldrig har vetat om. Vad sägs om liveinspelningare med Monica Zetterlund, Jan-Olof Andersson, Ulla Billquist med flera.

Kom på knäppafton och hör om Lasses visliv. Kanske han har lite skivor med sig också. Och så sjunger vi på temat JAG VILL HEM!LasseZackrisson


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>