RSS Feed

Visbuss 75 – nu rullar vi iväg!

08.04.2019 by henrik

VV75visbussloggafeb19
År 2020 fyller Visans Vänner i Finland 75 år och det ska synas, höras och kännas. Det var år 1945 som Nils W. Lindholm samlade ett gäng intresserade och startade Sällskapet Visans Vänner i Helsingfors. 1966 kom Åbo efter och 1976 både Östnyland och Vasa. Färskaste föreningen är Hangö som startade 1984.

Visbuss 75 är ett samlande namn på allt som kommer att hända under jubileumsåret. Vi ska ut och besöka olika institutioner, vi ska få besök från Norden, vi ska skriva nytt och tolka gammalt. Det blir ett sjudundrande visår helt enkelt.

Stay tuned skulle en radiostation säga. Vi säger kom med och lyssna, spela eller sjung!

Patrick Eriksson vet mer! pe@eriarc.fi


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>