Visans Vänner i Helsingfors


Öppen Scen på Luckan

Onsdagen den 23 Februari är det igen dags för Öppen Scen på Luckan!

Vill du testa dina visor? Sjunga för lite publik? Höra hur andra låter – kända och okända? Låt budet gå – scenen står redo för den som vill. Välkommen med!

Visans Vänner i Helsingfors arrangerar regelbundet konserter, öppen scen, vismiddagar och träffar i huvudstadsregionen. Sommartid turnérar vi även runtom i Nyland!

Läs mer om oss

Våren 2022 arrangerar vi bland annat:

Öppen scen på Luckan 23.2

Bosse Österbergs minneskonsert 12.3

Öppen scen på Luckan 27.4

Läs mer i händelsekalendern

Verksamhet

Vi ordnar både stora och små viskonserter runtom i huvudstadsregionen - ofta i samarbete med andra föreningar och aktörer. Läs mer..

Boka ett bord åt dig och dina vänner på visans vänners helafton! God mat, gott sällskap och stämningsful underhållning utlovas! Läs mer..

Vi arrangerar Öppen Scen på Luckan ungefär varannan månad. Fritt fram för alla vissångare och singer-songrwriters att uppträda! Läs mer..

Våra medlemmar träffas regelbundet i den mytomspunna källarlokalen Lilla Ofreden i centrala Helsingfors. Läs mer..

Visans Vänner har en egen turnébuss, Folke, som tar oss ut på turné då och då. Senast gällde det Sällskapets 75-årsjubileum år 2021. Läs mer..

Hjälp oss att sprida visan - gilla, dela och följ oss!

Aktuellt från flödet

Vill du ha ännu mera?

Medlemskap

Är du intresserad av att sjunga och spela visor tillsammans med likasinnade? Ta modigt kontakt och kom med på någon av våra medlemsträffar!

Visans vänkrets

Vill du ha info om våra kommande evenemang per e-post? Meddela ditt intresse så lägger vi dig till Visans Vänkrets-epostlistan!

Under årens lopp har vi gett ut diverse visrelaterade böcker, skivor och andra prylar. Dessa är ofta till salu på våra konserter. Läs mer..